Welkom!

Sponsors Schilde

Onze uitdrukkelijke dank aan:

CERA CVBA:

Wij bedanken CERA CVBA voor de financiering van een boomhut voor onze jongeren van het Wereldpoortje.

Daarnaast sponsorden zij ook voor een bijkomend project vrijetijdsmateriaal voor deze jongeren.

Dankzij Cera werd de zware coronaperiode voor onze jongens een heel stuk dragelijker!

Bedankt vanwege onze jongens van het Wereldpoortje en alle medewerkers!


PAUL DEMEYERE:

Er komt een Engelstalige vertaling van het STOP4-7 handboek;

Onze dank gaat hierbij uitdrukkelijk uit naar Paul en Helena Demeyere-De Muelenaere (lid van onze Raad van Bestuur) die zo gul was om de Engelstalige vertaling van het STOP4-7 handboek te sponsoren met 5.000 euro!  Hiermee kan het 750 pagina’s tellende handboek (bestaande uit 4 delen; theorie, kindtraining, oudertraining en leerkrachttraining) eindelijk ook aan een internationaal verhaal beginnen.  Zonder deze steun was dit zo goed als onmogelijk geweest.

LIONS ANTWERPEN-HAVEN:

Ook in 2017 steunen de Lions onze VZW. Zij schenken dit jaar 3000€ aan onze werking, waarvoor onze oprechte dank!

Opnieuw schenken zij een budget ter ondersteuning van de kansarme gezinnen die wij begeleiden, 900€ ten voordele van gezinnen die begeleidt worden door HOPS en 600€ ter ondersteuning van onze jongens uit het Wereldpoortje. Daarnaast hebben zij het circusproject voor het Wereldpoortje twv 1500€ gesponsord.

Lions Antwerpen-Haven wordt heden geleid onder voorzitterschap van dhr Nico Van Malderen. 

Voor meer info inzake Lions Antwerpen-Haven, zie www.lionsantwerpenhaven.be

We zijn deze serviceclub zeer erkentelijk!

Lions Antwerpen-Haven is en blijft een gewaardeerde partner!

INNONCENTI

Dankzij het schoenenfonds van Brantano, in samenwerking met innoncenti, konden we in 2017 al de kansarme gezinnen die bij ons in begeleiding zijn, een nieuw paar schoenen aanbieden voor hun kinderen! In het totaal hebben we hiermee 81 kinderen kunnen blij maken! 

CERA CVBA:

Wij bedanken CERA CVBA voor de financiering van de opleiding ‘Werken vanuit het hechtingsperspectief in jonge, kwetsbare gezinnen ter vookomingh van uithuisplaatsing van de kinderen.’

Dit ten bedrage van 2000€. Het personeel en onze cliënten zijn jullie hier zeer dankbaar voor!

LIONS ANTWERPEN-HAVEN:

In 2016 ontvingen wij van de Lions een budget van 1500€ om kansarme gezinnen te ondersteunen. Hiermee kochten we onder andere bedden voor gezinnen, babyvoeding, busticketten voor ouders van de kinderen die bij ons verblijven, enzovoort. We hebben hier verschillende gezinnen heel blij mee kunnen maken. Bedankt Lions!!!

VIVALDIS CONSTRUCT ANTWERPEN:

Graag willen wij Vivaldis Construct Antwerpen bedanken voor het speelgoed dat zij geschonken hebben voor de inrichting van onze spelkamer.

Deze zal gebruikt worden voor de module spelcounselin die sinds 2016 door ons wordt aangeboden.

ROTARACT ANTWERPEN NOORD:

Deze Rotaractclub steunt Het Open Poortje-Schilde eveneens al meerdere jaren.  En dit via actieve hulp bij een quiz, pannekoekendag,… en eveneens door financiële steun en begeleiding bij een uitstap in het kader van Rotaract-dag. Het betreft uitstappen naar bvb Bobbejaanland of een ander pretpark.

Rotaract Antwerpen Noord heeft heden als voorzitter dhr Wouter Demuynck.  Voor meer info, zie www.rotaractantwerpennoord.be.

Ook deze serviceclub zijn we zeer dankbaar!

LIONS DISTRICT 112B 

Op 30/05/2015 mochten we een cheque in ontvangst nemen ter waarde van 12.500euro vanwege uittredend Lions-gouverneur dhr Luc Schoeters (Lions-district 112B).  We danken Lions en vooral dhr Luc Schoeters voor zijn grote engagement in de totstandkoming van dit riante bedrag!  Het bedrag zal besteed worden aan de aankoop van een minibus voor Het Open Poortje-Schilde.  De minibus wordt vooral gebruikt voor het brengen en ophalen van kinderen van en naar school.

LIONS ANTWERPEN-HAVEN:

Deze Lionsclub steunt Het Open Poortje-Schilde al sinds meerdere jaren!  Hun steun werd reeds meerdere jaren aangewend voor personeelsvormingen (Sherborne), aankoop kinderspeelgoed (trampolines, kinderfietsen,…), aankoop bakfiets, aankoop verf voor het schilderen van de slaapkamers, aankoop kinderspeelgoed, enz…  

Ook in 2014 mogen we op hun steun rekenen voor ondermeer aankoop leefgroepstoelen, aankleding zitruimte, renovatie douche kinderen.

In november 2014 vernamen we van Lions Antwerpen-Haven dat we terug 2000€ kunnen besteden aan pedagogisch materiaal voor de leefgroepen in Het Open Poortje-Schilde.  

Lions Antwerpen-Haven is de drijvende kracht achter het jaarlijkse Jazz-Maatjesfestival dat doorgaat in juni in het Middelheimpark te Antwerpen-Wilrijk.                       

Lions Antwerpen-Haven wordt heden geleid onder voorzitterschap van dhr Nico Van Malderen. 

Voor meer info inzake Lions Antwerpen-Haven, zie www.lionsantwerpenhaven.be

We zijn deze serviceclub zeer erkentelijk!

Lions Antwerpen-Haven is en blijft een gewaardeerde partner!

L&M BOOKS

Op 8 december 2014 onvingen we van L&M Books, Elfenbankdreef 2 te Schoten in samenwerking met het lokale wijkcomité 15 dozen met nieuwe kinderboeken. De boeken gaan we verdelen over de residentiële afdelingen van Het Open Poortje en een aantal boeken gaan we aanbieden aan de kansarme gezinnen die in de Tuimel worden begeleid.

Onze dank aan de gulle schenkers!