STOP 4-7

Hulpverleningsprogramma voor kinderen tussen 4 en 7 jaar en hun context, richt zich specifiek op jongens en meisjes met gedrags-problemen thuis en/of op school.

STOP 4-7 is een hulpverleningsprogramma voor jonge kinderen tussen vier en zeven jaar en 11 maanden en hun context (gezin en school), en richt zich specifiek op jongens en meisjes met (ernstige) gedragsproblemen thuis en/of op school.

In het programma wordt zowel met het kind, als de ouders en de school gewerkt. Het bestaat daarom uit drie verschillende onderdelen: een sociale vaardigheidstraining voor de kinderen, ouderbijeenkomsten en leerkrachtbijeenkomsten. Bovendien zijn er individuele begeleidingen aan huis en verschillende contacten met de leerkrachten op school.
Op die manier krijgt de pedagogische, preventieve aanpak een breed draagvlak, wat de kans op een goed en langdurig resultaat vergroot.

Voor uitgebreidere informatie en een overzicht van de data van het STOP4-7 programma per locatie kan je terecht op  www.stop4-7.be.

Wie?

Voor jonge kinderen tussen vier & zeven jaar en 11 maanden, met (ernstige) gedragsproblemen.

Waar?

De locatie waar de training plaatsvindt, verschilt van onderstaand adres.